Wake Up Project


Wake Up Project merupakan satu projek yang bertujuan membebaskan minda masyarakat daripada realiti dunia sekarang yang penuh dengan penipuan kepalsuan & pelbagai konspirasi jahat yang telah dirancang sejak berabad lamanya..apa yang berlaku sekarang ini telah dirancang sebaiknya tanpa kita sedari & Wake Up Project telah mendedahkan segala perancangan ini..mereka mendedahkan segala perancangan ini dengan menghasilkan siri dokumentari2 yang mengkagumkan..aku nak kongsikan dokumentari menarik yang dihasilkan oleh team Wake Up Project..team ini dianggotai oleh Abdullah Hassem,Freedom2u, Noreaga & Achernahr, Bushwackk,Solid Snake..antara siri yang dokumentarinya yang di hasilkan oleh team ini ialah "The Arrivals"(ketibaan), "The Divine Book"(kitab Ilahi), "Phase 3", "Slavery By Consent"(penghambaan yang dipersetujui), "Gog & Magog"(yakjuk & makjuj), "Solomon's Temple"(Haikal Sulaiman)..

Team ini telah melakukan pelbagai kajian teliti dan hasil kajian ini dimuatkan ke dalam dokumentari mereka supaya dapat membuka mata masyarakat..pelbagai penemuan yang menakjubkan di temui & pelbagai rahsia mengejutkan di bongkarkan untuk menyedarkan & membebaskan minda masyarakat..sekarang team ini menerima pelbagai ancaman ugutan terutamanya daripada Zionist & laman web mereka ditutup....tengok video kat bawah.


Bukti-bukti yang ditemui di dalam Al-Quran,hadis,kitab Injil,kitab Taurat,temu ramah & pelbagai sumber-sumber lain di bongkarkan kepada masyarakat supaya mesej mereka dapat disampaikan kepada masyarakat dunia..kemungkinan maklumat yang bakal anda dapat sukar untuk anda terima dalam dokumentari2 ini..

Walaubagaimanapun aku nasihatkan korang hayati & siasat kesemua dokumentari ini.Walaupun kajian teliti telah dijalankan dalam menghasilkan kesemua dokumentari ini,namun maklumat yang kita terima @ dapat tak semestinya tepat 100%..

Kepada yang beragama Islam kita wajib mempercayai Al-Quran & Hadis soheh dijadikan panduan hidup kita..aku tak pasti sampai bila dokumentari ini dapat bertahan kat youtube kerana dokumentari "The Arrivals" pernah di block kat youtube..harap korang semua dapat menyebarkan kesemua dokumentari ini...adakalanya kisah benar lebih pelik daripada kisah dongeng apabila kita mengetahui kebenarannya..semoga kita mendapat petunjuk & hidayah daripada Allah s.w.t..SILA SEBARRKANNN!!!

Website Wake Up Project

Download kesemua dokumentari kat sini LINK & LINK


THE ARRIVALS
Sebuah dokumentari menggenai kedatangan Dajjal, Imam Mahdi, dan kedatangan kedua Nabi Isa. Sebuah dokumentari yang boleh membuka minda anda mengenai rahsia yang belum pernah anda dengar dan belum pernah terjadi sebelumnya dengan sub judul bahasa Melayu.Mempunyai  50  episode + 1 episode intro + 1 episode penutup..yang merungkap segala rahsia yang mengejutkan..anda akan didedahkan antaranya siapakah tentera2 dajal & pengikutnya serta mengenai keturunan firaun yang masih wujud & sedang memerintah dunia sekarang ini!!tengok dan habiskan kesemua episode & sila sebarkan!!Aku nasihatkan korang habiskan dulu dokumentari The Arrival ni..lepas tu baru korang faham bila tengok dokumentari lain.

The Arrivals Intro Part 00

EPISODE-EPISODE THE ARRIVALS

The Arrival Part 1 - Part 10

The Arrival Part 11 - Part 20

The Arrival Part 21 - Part 30

The Arrival Part 31 - Part 40

The Arrival Part 41 - Part 51


THE DIVINE BOOK
Sebuah lagi dokumentari menarik yang menceritakan tentang persamaan yang dinafikan diantara dua agama majoriti di dunia, Kristian dan Islam, dan perbezaan yang dibuat oleh kebodohan manusia itu sendiri.Mengandungi 10 episode. Dokumentari ini mengisahkan Allah tuhan yang Satu , dan Satu Mesej Benar yang disampaikan oleh Nabi Musa, Isa, dan Muhammad. Sesungguhnya mereka adalah nabi yang dipilih olehNya yang di utuskan kepada manusia..One God, One Original Message..

klik link bawah untuk episode seterusnya
THE DIVINE BOOK part 1-part 10


PHASE 3
Merupakan satu lagi dokumentari mengagumkan dari Noreaga & Achernahr yang juga pengarah bagi siri The Arrivals, dan The Divine Book. Siri ini akan cuba mendedahkan kepada para penonton tentang kehidupan duniawi kita yang penuh dengan penipuan dan ketidakadilan. Dari penajajahan imperialisme hinggalah ke cara makanan harian kita diproses, semuanya dikawal oleh sebuah sistem yang cuba memesongkan kita dari kehidupan yang sebenar. Terima kasih  kepada Noreaga & Achernahr kerana bertungkus-lumus menghasilkan siri ini.
 
Phase 3 pt. 1 (Intro)


klik link bawah untuk episode seterusnya
PHASE 3 part 1-part 20SLAVERY BY CONSENT (penghambaan yang dipersetujui)

Dokumentari bersiri hebat terbitan Bushwack productions daripada Wakeup Project ini bukan saja satu usaha untuk mendedahkan penipuan yang sedang berlaku pada masa lalu dan kini seperti kebanyakan dokumentari yang telah ditayangkan sebelum ini, malah siri ini cuba untuk mendedahkan komponen-komponen utama yang mungkin akan memberi kekuatan kepada kita supaya mampu dapatkan kembali kawalan, kebebasan, hak-hak, dan maruah kita hanya dengan menggunakan perkiraan yang kita selalu gunakan dalam kehidupan seharian kita, bukan hanya dengan membiarkan saja orang-orang tertentu membuat keputusan untuk kita semua.

NWO (Pemerintahan Baru Dunia) ini bukan saja akan didedahkan, malah akan cuba dibongkar. Bagi mereka yang hanya tahu mengeluh berkenaan sistem ini tetapi menolak untuk mendidik diri mereka sendiri supaya mereka dapat berdiri untuk diri sendiri dan juga orang lain, hanya akan mengukuhkan lagi sistem yang mereka cuba patahkan ini.

Slavery by Consent Pt.1 (Pembukaan) - Malay Sub

klik sini untuk episode seterusnya.GOG & MAGOG (yakjuj & makjuj)
Siri ini akan cuba mendedahkan dan menjelaskan tentang dunia YAKJUJ DAN MAKJUJ yang tidak pernah didokumentarikan sebegini sebelum ini. Siri ini mengandungi informasi yang telah dikaji dengan secara mendalam, ia diharap dapat membantu penonton untuk lebih memahami akan dunia yang kita diami sekarang.

Ramai yang telah cuba untuk menerangkan subjek YAKJUJ DAN MAKJUJ sebelum ini, sama ada dari segi sejarah, pandangan dari agama Kristian, Yahudi, ataupun Islam, tetapi selalunya gagal untuk menjelaskan subjek ini secara terperinci.

Gog and Magog (Yakjuj dan Makjuj) Pt.1 (Pembukaan) - Malay Sub

klik sini untuk episode seterusnya.


SOLOMON'S TEMPLE (Haikal Sulaiman)
Solomon's Temple (HaikalSulaiman) sebuah siri yang akan membincangkan dengan lebih teliti mengenai asal usul & gerakan Fremason, Kabbalah, sihir @ ilmu hitam, Zionist & kaitannya dengan konflik diantara israel & penduduk Palestin...saksikan & sebarkan!!!

Solomon's Temple - Trailer

Klik sini untuk episode seterusnya.


Jika anda ada sebarang masalah untuk menonton manxa-mana siri dokumentari di atas sila ke blog ini :
/http://wakeupprojecttube.blogspot.com/

Read more...
http://urang-ulu.blogspot.com/

2010 - 2012 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda dibenarkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam blog ini untuk tujuan penyebaran dan perkongsian maklumat, tanpa perlu memberitahu kepada pihak urang-ulu.blogspot.com
contact me : Urang Ulu

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP